- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Natur bujón kuřecí - suchý stav | 20 | 
| Oleje (všechny druhy) | 10 | 
| Cibule šalotka | 50 | 
| Kuřecí prsa | 400 | 
| Fazolky | 100 | 
| Kečup | 200 | 
| Cukr průměr | 10 | 
| Paprika červená | 150 | 
| Ocet | 10 | 
| Česnek | 20 | 
| Kešu | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 5255 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 108, 
                                                        Tuky (g): 45, 
                                                        Sacharidy (g): 100,
                                                        SAFA (g): 8,
                                                        Cukry (g): 65,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1314 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 2, Cukry (g): 16.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji orestujeme plátky kuřecího masa. Přidáme nasekanou šalotku, plátky česneku, kostky kapie a fazolky a vše orestujeme. Přelijeme kečupem, přidáme cukr, bujóny a kešu oříšky a dle chuti dochutíme octem. Vše provaříme cca 5 minut. Servírujeme s rýží a zdobíme čerstvými bylinkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









