- Autor: Dasa53
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 54.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh tučný průměr | 500 |
Mouka pšeničná hladká | 220 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 130 |
Vejce celé (syrové) | 150 |
Máslo čerstvé nesolené | 70 |
Cukr vanilkový | 8 |
Puding průměr (prášek) | 40 |
Mouka pšeničná hrubá | 50 |
Mandle (nesolené) | 20 |
Ostružiny | 750 |
Dochucovadla:
vinný kámen (prášek do pečiva bez fosfátů), vanilka, citronová kůra
Energetická hodnota celkem: 14987 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 142,
Sacharidy (g): 450,
SAFA (g): 70,
Cukry (g): 199,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 278 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vypracujeme linecké těsto, rozválíme na malý plech nebo do dortové formy. Vyšleháme tvarohovou náplň a rozprostřeme jí na těsto. Poklademe rovnoměrně ovocem a posypeme žmolenkou smíchanou s mandlovými lupínky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.