- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Zelí bílé hlávkové | 700 |
| Paprika červená | 50 |
| Paprika zelená | 50 |
| Paprika žlutá | 50 |
| Rajčata | 50 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
| Ocet | 50 |
| Citronová šťáva | 50 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, bylinky, mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 1327 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 332 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nakrájenou zeleninu spojíme marinádou z octa,citronové šťávy a cukru, osolíme, okořeníme a zakápneme olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






