TOPlist


cizrnovo-špaldové bábovičky se šmakounem

  • Uživatelský recept
  • Autor: ANCINKA
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
datlový sirup40
Kypřící prášek do pečiva6
Kakao Holandské (v suchém stavu)15
Banán120
Vejce celé (syrové)165
Cizrna sterilovaná80
Šmakoun klasik100
Mouka špaldová celozrnná70

Energetická hodnota celkem: 4126 kJ

Bílkoviny (g): 55, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 139 SAFA (g): 7 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ

Bílkoviny (g): 9.2, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 23.2 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 4.2 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Všechny suroviny mimo mouky a prášku rozmixujeme tyčovým mixerem.Přidáme mouku s míchanou s práškem a přidáme k tekuté směsi. Dobře promícháme. Rozdělíme na dvě části, jednu obarvíme kakaem a plníme formičky. Pečeme ve vyhřátě troubě na 180 st. C cca 15-20 minut. Formu mám silikonovou, je vcelku na 6 báboviček o průměru 9 cm.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma