TOPlist


Cuketa v parmezánovém těstíčku

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa100
Vejce celé (syrové)55
Mouka pšeničná hladká20
Parmezán 32%15
Olej olivový30

Energetická hodnota celkem: 2054 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 9 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1027 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 9.5 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, kari

Postup přípravy

Do misky rozklepneme vajíčko, přidáme hladkou mouku a nastrouhaný parmezán. Podle chuti osolíme, případně dáme též kari. Zamícháme a v těstíčku obalíme plátky cukety. Na pánvi s trochou oleje osmažíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma