TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapekaná polenta s dusenou zeleninou a šošovicou

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, korenie, rasca, chilli

Energetická hodnota celkem: 5236 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 203, SAFA (g): 4, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 873 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 33.8, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Polentu pripravíme klasicky v 4 násobnom množstve vody, zeleninového vývaru. Na oleji osmažíme a podusíme cibuľu, cesnak, zeleninu, oplachnutu červenú šošovicu a prichutíme podľa vlastného vkusu. Do vymastenej zapekacej misy dáme 1/2 uvarenej polenty, nato podusenú zeleninu so šošovicou, , prikryť so zvyškom polenty a zapiecť v rúre 20-30 minút.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři