TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Štika na pórku

Zpět
  • Autor: Kumpi
  • Doba přípravy (min.): 70
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

sůl, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vykuchanou štiku nasolíme ze všech stran. Do vnitřku namačkáme nakrájený pórek a sepneme, aby nevypadl. Na povrch položíme plátky másla a zasypeme zbytkem pórku. Pokapeme citronovou šťávou a podlijeme trochou vody a pečeme při 170 °C cca 50 min. Dle potřeby poléváme výpekem či podlijeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři