TOPlist


Pečená pražma

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tuňák (syrový)250
Olej olivový30

Energetická hodnota celkem: 2613 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 8 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1307 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 4 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř, rozmarýn, tymián

Postup přípravy

Filety z pražmy osolíme a opepříme z obou stran, potřeme olivovým olejem a vetřeme sůl a pepř do povrchu i kůže. Filety vložíme na pečicí papír kůží dolů a na povrch položíme snítky rozmarýnu a tymiánu, opět je vtlačíme do povrchu. Dáme péct, pečeme cca 20 min. na 230 stupňů. Pražma bohužel není v databázi potravin, použila jsem tedy tuňáka, který má podobně kJ i gramů bílkovin. Podáváme se syrovou nebo pečenou zeleninou, nebo batátovými hranolky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma