TOPlist


Kuře v zelí

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (průměr)10
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu600
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti)800

Energetická hodnota celkem: 4911 kJ

Bílkoviny (g): 150, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 12 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1228 kJ

Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 5.3 SAFA (g): 3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Ze stehen odstraníme kůži, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme olejem, vložíme stehna a zakryjeme je kysaným zelím i s vodou. Necháme v lednici do druhého dne. Stehna položíme na zelí, zakryjeme alobalem a zvolna upečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma