TOPlist


Rybí filé zapečené se sýrem a rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Agricol Eidam 30%80
Rajčata 400
Cibule100
Olej řepkový20
Filé z tresky (mražené)1000

Energetická hodnota celkem: 5456 kJ

Bílkoviny (g): 197, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 14 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1364 kJ

Bílkoviny (g): 49.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 6.3 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

Sůl, pepř, případně koření na ryby, citronová šťáva

Postup přípravy

Pekáček vymažeme trochou oleje a poklademe ho plátky ryby. Ryby můžeme posypat kořením na ryby, poklademe je kolečky cibule a rajčat, posolíme a pokapeme citronem. Podlijeme vodou a pečeme. Před koncem pečení vyjmeme pekáček z trouby, ryby posypeme strouhaným sýrem nebo poklademe plátky sýra a ještě dáme na chvíli zapéct. Podáváme s brambory a zeleninou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma