- Autor: spetra
 - Uživatelský recept
 - Porce: 8.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřové mleté průměr (syrové) | 1000 | 
| Kapusta hlávková | 300 | 
| Česnek | 20 | 
| Vejce celé (syrové) | 55 | 
| Strouhanka | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 13431 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 196, 
                                                        Tuky (g): 218, 
                                                        Sacharidy (g): 98,
                                                        SAFA (g): 97,
                                                        Cukry (g): 10,
                                                        Vláknina (g): 17,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1679 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 27.3, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 12.1, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






