TOPlist


Hovězí guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule400
Hovězí maso zadní průměr (syrové)600
Hovězí vývar (čistý)330
Hovězí vývar (čistý)330
Olej řepkový40
Rajský protlak20
Chléb Šumava30

Energetická hodnota celkem: 6531 kJ

Bílkoviny (g): 133, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 51 SAFA (g): 23 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1633 kJ

Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 12.8 SAFA (g): 5.8 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, paprika, majoránka, kmín, pepř, česnek, rajský protlak (nemusí být), vše podle chuti a zvyklostí

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji do zlatova , přidáme maso nakrájené na kostky, osmahneme po jedné straně, pak zasypeme paprikou a obrátíme, lehce osmahneme, aby nezhořkla paprika a podlijeme vývarem , udusíme do měkka, maso vyjmeme a zahustíme chlebovou kůrkou,kterou rozvaříme , dochutíme a podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma