- Autor: malinovanada
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Těstoviny (v suchém stavu) | 30 | 
| Tuňák ve vlastní šťávě | 56 | 
| Cibule | 10 | 
| Rajčata | 100 | 
| Olej slunečnicový | 5 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 975 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 18, 
                                                        Tuky (g): 6, 
                                                        Sacharidy (g): 26,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 4,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Na pánvi orestujeme cibuli, přidáme rajčata, osolíme, opepříme a necháme je změknout. Vsypeme okapaného tuňáka a bazalku a necháme prohřát. Servírujeme s uvařenými těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






