TOPlist


Kroupovo-cizrnový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: GabrielaM
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Piniové oříšky50
Kroupy ječné (v suchém stavu)200
Cizrna uvařená (nesolená)100
Cibule šalotka100
Okurka salátová250
Olej olivový20
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 6202 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 217 SAFA (g): 6 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1551 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 54.3 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy

Předem namočené kroupy a cizrnu uvaříme do měkka. Přidáme 1 nakrájenou červenou cibuli, 3 malé šalotky, 1 salátovou okurku, 50 g piniových oříšků. Ochutíme lžící citrónové šťávy, solí a pepřem. Zakápneme 2 lžícemi olivového oleje. "Kdokoliv se rozhodneš tento recept zkusiti, nikterak mne nešanuj. Nebudu se zlobiti, změníš-li ke své potřebě některé ingredience, některé chutě, či celý recept. Mě o myšlenku se jedná. Ta aby zůstala".

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma