TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dál bhat (ostrá čočka k rýži)

Zpět
  • Autor: Sibule
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

čerstvý zázvor, chilli papričky (obojí lze použít i sušené), sůl, cukr, tamarind pasta, česnek, cibule

Energetická hodnota celkem: 5310 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 195, SAFA (g): 21, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2655 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 97.5, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Napřed udusím koření s cibulí a cukrem na troše másla do měkka. V tom uvaříme (trochu rozvařímě) namočenou čočku. závěr okyselíme citronovou štávu.Ostrost jídla je poměrně vysoká koření regulujeme podle své chutí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři