TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dál bhat (ostrá čočka k rýži)

Zpět
  • Autor: Sibule
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

čerstvý zázvor, chilli papričky (obojí lze použít i sušené), sůl, cukr, tamarind pasta, česnek, cibule

Energetická hodnota celkem: 5160 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 189 SAFA (g): 21 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2580 kJ

Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 94.5 SAFA (g): 10.5 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Napřed udusím koření s cibulí a cukrem na troše másla do měkka. V tom uvaříme (trochu rozvařímě) namočenou čočku. závěr okyselíme citronovou štávu.Ostrost jídla je poměrně vysoká koření regulujeme podle své chutí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři