TOPlist


Salát z červené řepy a mandarinek

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Řepa červená300
Pórek50
Mandarinky kompotované100
Hořčice dijonská10
Ocet Balsamico5

Energetická hodnota celkem: 969 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 0 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 242 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 11.3 SAFA (g): 0 Cukry (g): 9.8 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,pepř, balsamicový ocet, dijonská hořčice, š´táva z kompotu

Postup přípravy

Upečenou červenou řepu nakrájíme na nudličky, pórek rozpůlíme a nakrájíme na co nejjemnější nudličky, kompotované mandarinky nakrájíme na malé kousky a čtyři půlměsíčky si necháme na zdobení . Uděláme si zálivku ze soli,pepře,b.octa,dijonské hořčice,a dvou lžic kompotové šťávy. Suroviny v nálevu nemají plavat jen se v něm dobře obalit a necháme odležet asi 30minut

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma