TOPlist


dýnové bramboráky

  • Uživatelský recept
  • Autor: pcmani
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej řepkový20
Česnek30
Vejce celé (syrové)55
Šmakoun Mexico100
Cuketa130
Dýně400
Brambory (syrové)500
Mouka žitná chlebová100

Energetická hodnota celkem: 5410 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 198 SAFA (g): 8 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 541 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 19.8 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

himalájská sůl, bazalka,paprika,majoránka

Postup přípravy

1. Očištěné brambory, dýni a cuketu najemno nastrouháme, k nastrouhaným bramborám přidáme jedno celé vejce, najemno nastrouhaného Šmakouna s provensálským kořením, majoránku, prolisovaný česnek, najemno posekanou bazalku, lahůdkovou papriku a sůl. Celou směs zeleniny a koření zamícháme a zahustíme žitnou moukou. 2. Na pánvi si rozehřejeme olej, když je dostatečně rozehřáté naneseme na pánev připravené těsto a rovnoměrně z obou stran opečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma