- Autor: teta.petka
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 70 |
Paprika žlutá | 70 |
Celer řapíkatý | 150 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 220 |
Olej řepkový | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2290 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1145 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.