- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 500 |
Smetana na vaření 10% | 20 |
Bujón průměr (hotový) | 10 |
Dochucovadla:
Kari koření,hovězí bujón,polévkové koření
Energetická hodnota celkem: 901 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 300 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 13.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mrkev nastrouhanou nahrubo dáme do vroucí vody a uvaříme doměkka,těsně před koncem přidáme kostku hovězího vývaru,kari koření.Rozmixujeme a vmícháme smetanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.