Fenykl na pomerančích, pstruholosos
- Uživatelský recept
- Autor: madridacka
- Porce: 2.00
- Doba přípravy (min.): 20
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fenykl | 320 |
Pomeranč | 180 |
pstruh lososovitý | 320 |
Jihočeské máslo 82% | 14 |
Brambory vařené (nesolené) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 3073 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 67
SAFA (g): 9
Cukry (g): 20
Vláknina (g): 17
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1537 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 33.5 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 8.5 Sůl (g): 0.5
Dochucovadla:
sůl,česnek
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se