TOPlist


Fenykl na pomerančích, pstruholosos

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fenykl320
Pomeranč180
pstruh lososovitý320
Jihočeské máslo 82%14
Brambory vařené (nesolené)200

Energetická hodnota celkem: 3073 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 67 SAFA (g): 9 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1537 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 33.5 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 8.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,česnek

Postup přípravy

Fenykl nakrájíme na proužky, pomeranč na čtvrt měsíčky, promíchám, trochu nasolím, vložím do kastrůlku a podusím, Pstruholososa nasolím, přidám pokrájený česnek, máslo a dám péci v zapékací misce do trouby. Jako přílohu můžeme přidat varené brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma