TOPlist


Špenátové rolky s mořskou treskou

  • Uživatelský recept
  • Autor: tkoskubova
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska (syrová)400
Olej řepkový10
Cibule50
Špenát sekaný mražený250

Energetická hodnota celkem: 2041 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 680 kJ

Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 2.3 SAFA (g): 0.7 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl,pepř

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na proužky a přidáme kostky mraženého špenátu..Osolíme,opepříme a podusíme.Vychladlý špenát naneseme na omyté a osušené kusy ryby,srolujeme,upevníme párátkem a na zbylém oleji ze všech stran opečeme.Pod pokličkou ještě 20 minut dusíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma