TOPlist


Pomazánka lovecká se zeleným pepřem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Salám lovecký200
Máslo pomazánkové Choceňské neochucené200
Tavený sýr 30 - 60% průměr150
Cibule30
Česnek7
Worcester3
Sójová omáčka3
zelený pepř ve slaném nálevu (Franz Josef)5

Energetická hodnota celkem: 8587 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 182, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 104 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 859 kJ

Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 2.3 SAFA (g): 10.4 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0.9


Dochucovadla:

sůl, pepř, můžou být zelené bylinky.

Postup přípravy

Pomazánkové máslo, hořčici, rozmačkané 2 stroužky česneku, zakysanou smetanu a tavený sýr, zakápneme worcesterem a sojovou omáčkou společně vyšleháme. Cibuli nakrájíme na velmi jemno a spaříme v sítku vařící vodou a necháme vychladnout. Salám oloupeme a pomeleme na masovém mlýnku na jemno. Společně s cibulí a 2 KL naloženého zeleného pepře vmícháme do máslovo-sýrové směsi a dochutíme dle potřeby solí a pepřem. Podáváme namazané na čerstvém chlebu nebo na jednohubkách.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma