- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Bryndza | 70 | 
| Cibulka jarní | 20 | 
| Meggle Cottage Cheese přírodní | 180 | 
| Špenát | 40 | 
| Žampiony | 360 | 
Dochucovadla:
bazalka, sůl
Energetická hodnota celkem: 2035 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 48, 
                                                        Tuky (g): 24, 
                                                        Sacharidy (g): 22,
                                                        SAFA (g): 16,
                                                        Cukry (g): 16,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 509 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Z hub odstraníme nožičky a lehce posolíme. Cottage smícháme s bryndzou a nasekaným špenátem, přidáme pokrájenou jarní cibulku a bazalku. Připravenou náplní plníme žampiony a pečeme na 180 °C cca 20 minut (dle velikosti). Žampiony lze připravit i na grilu. Množství odpovídá celkem cca 12 středním žampionům, 1 porce odpovídá 3 kusům. (hmotnost hotového pokrmu celkem 470 g, na 100 g 430 kJ) (1 ks cca 40 g = 170 kJ)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









