TOPlist


Cizrnová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hanka98
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna (v suchém stavu)250
Kuřecí vývar (čistý)1000
Česnek8
Olej řepkový15
Cibule80

Energetická hodnota celkem: 5368 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 146 SAFA (g): 11 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 41 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1342 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 36.5 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 7.8 Vláknina (g): 10.3 Sůl (g): 2.5


Dochucovadla:

Sůl, majoránka

Postup přípravy

Cizrnu necháme přes noc namočenou. Ráno slijeme vodu a přidáme cizrnu na cibulový základ (na oleji osmaženou cibuli), zalijeme kuřecím vývarem a vaříme do změknutí. Odeberme část cizrny a zbytek rozmixujeme. Do polévky vložíme odebranou část, osolíme, přidáme česnek a majoránku. Podáváme s krutóny z opečeného chleba.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma