TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnová polévka

Zpět
  • Autor: Hanka98
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, majoránka

Energetická hodnota celkem: 5368 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 146, SAFA (g): 11, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 41, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1342 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 10.3, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Cizrnu necháme přes noc namočenou. Ráno slijeme vodu a přidáme cizrnu na cibulový základ (na oleji osmaženou cibuli), zalijeme kuřecím vývarem a vaříme do změknutí. Odeberme část cizrny a zbytek rozmixujeme. Do polévky vložíme odebranou část, osolíme, přidáme česnek a majoránku. Podáváme s krutóny z opečeného chleba.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři