- Autor: vercagall
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Banán | 220 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Ricotta | 400 |
Med | 25 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Mouka pohanková | 300 |
Čokoláda hořká 70 % průměr | 100 |
Dochucovadla:
2 lžičky prášku do pečiva a špetka soli
Energetická hodnota celkem: 11401 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 105,
Sacharidy (g): 335,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 113,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 633 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 18.6, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Rozmačkáme banány, a ušleháme se žloutky, medem a mlékem, z bilku a soli ušleháme sníh, vše smícháme a nakonec do těsta přimícháme rozpustenou cokoladu. Druhým banánem buchtu ozdobíme. Pečeme ve formě cca 20x30cm na 170°C 45 min
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.