TOPlist


Kuře na zelí

  • Uživatelský recept
  • Autor: babkajana
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře s kůží průměr (syrové bez kostí)200
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu500

Energetická hodnota celkem: 2190 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 14 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1095 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 7 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 2.5


Dochucovadla:

sůl,drcený kmín

Postup přípravy

Do pekáčku vysypeme tuřanské zelí,na ně položíme kuřecí stehna,která osolíme a posypeme troškou drceného kmínu,mírně podlejeme vodou a pečeme do změknutí.Podáváme s vařenými bramborami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma