TOPlist
Sledujte nás:

Vařené hovězí maso, houbová omáčka, houskový knedlík

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, mletý kmín, nové koření

Energetická hodnota celkem: 1418 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 6, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté maso dáme do studené vody, mírně osolíme a uvaříme doměkka. Houby očistíme, nakrájíme na kousky, cibuli orestujeme na rozehřátém oleji, vsypeme houby, okmínujeme, mírně osolíme, přidáme dvě, tři kuličky nového koření, opepříme a necháme vydusit. Hladkou mouku rozmícháme s vodou, zamícháme do houbového základu, podle potřeby podlijeme hovězím vývarem a důkladně provaříme. Omáčku s masem podáváme s dvěma knedlíky, můžeme je překrojit na poloviny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři