- Autor: hypochondr
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Maso libové průměr (syrové, nesolené) | 100 |
Paprika žlutá | 25 |
Pórek | 50 |
Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 50 |
Sójová omáčka | 10 |
Energetická hodnota celkem: 644 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 6 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.