- Autor: Jana.Ch
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Hera | 150 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Cukr vanilkový | 10 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 13722 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 454,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 120,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 686 kJ
Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 22.7, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.