TOPlist
Sledujte nás:

Chilli con carne

Zpět
  • Autor: ivapol
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

oregano, kmín, chilli papričky, gulášové koření

Energetická hodnota celkem: 10913 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 143, Sacharidy (g): 179, SAFA (g): 49, Cukry (g): 50, Vláknina (g): 49, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1819 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 29.8, SAFA (g): 8.2, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 8.2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso si umeleme, opečeme na části tuku, podlijeme vývarem a podusíme. Přidáme kmín, nasekané chilli papričky, sůl, rozetřený česnek a dusíme. Na zbytku tuku zvlášť podusíme drobně nakrájenou cibuli a rajčata (můžeme přidat i trochu rajčatového protlaku). Přidáme k masu společně s fazolemi, které den předem namočíme, přimícháme drobně nakrájenou šunku a udusíme doměkka. Nakonec okořeníme kořením a oreganem. Podáváme s rýží či chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři