- Autor: Simmonska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celozrnné špagety Adriana | 250 |
Česnek | 20 |
Rajčata cherry | 200 |
Lunter Tofu bazalka | 180 |
Olej olivový | 15 |
Dochucovadla:
sůl, sušená bazalka, čerstvá bazalka, česnek (4 větší stroužky)
Energetická hodnota celkem: 5490 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 169,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1098 kJ
Bílkoviny (g): 12.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 33.8, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 6.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Na olivovém oleji necháme provonět na plátky nakrájený česnek spolu se sušenou bazalkou. Poté přidáme na poloviny pokrájená rajčátka, chvíli restujeme. Přidáme nastrouhané tofu a lístky čerstvé bazalky, chvíli porestujeme a lehké letní jídlo je hotové.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.