TOPlist


Salát květákový

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Květák400
Vejce celé (vařené natvrdo)55
Šunka od kosti30
Cibule20
majolka boneco40
Boneco francouzská hořčice10
Boneco plnotučná hořčice10
Kunín zakysaná smetana krémovitá 15%40

Energetická hodnota celkem: 2452 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 11 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 5.8 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,bylinky

Postup přípravy

Vařený vychladlý květák rozebraný na růžičky smícháme s nakrájeným vařeným vejcem, nadrobno nasekanou cibulkou, na kostičky nakrájenou šunkou majonézou smíchanou s hořčicí a zakysanou smetanou ochucenou kořením.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma