- Autor: Kat.Ch
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory rané | 700 | 
| Olej řepkový | 10 | 
| Rajčata | 435 | 
| Řeřicha zahradní | 20 | 
| Avokádo | 228 | 
| Mandle (nesolené) | 50 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř, chilli, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 5798 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 32, 
                                                        Tuky (g): 75, 
                                                        Sacharidy (g): 134,
                                                        SAFA (g): 14,
                                                        Cukry (g): 31,
                                                        Vláknina (g): 34,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1450 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Brambory nakrájíme na velikost sousta, osolíme a pečeme v troubě spolu s olejem a chilli dokud nezměknou, pak necháme vychladnout. Oloupaná a vypeckovaná avokáda mezitím nakrájíme na stejně velké kousky a promícháme s citronovou šťávou, bramborami, mandlemi, rajčaty a řeřichovými výhonky, podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









