- Autor: Kat.Ch
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 700 |
Olej řepkový | 10 |
Rajčata | 435 |
Řeřicha zahradní | 20 |
Avokádo | 228 |
Mandle (nesolené) | 50 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, chilli, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 5798 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1450 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Brambory nakrájíme na velikost sousta, osolíme a pečeme v troubě spolu s olejem a chilli dokud nezměknou, pak necháme vychladnout. Oloupaná a vypeckovaná avokáda mezitím nakrájíme na stejně velké kousky a promícháme s citronovou šťávou, bramborami, mandlemi, rajčaty a řeřichovými výhonky, podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.