- Autor: Lina.S
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 312 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 100 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 220 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Strouhanka průměr | 60 |
Mleté maso míchané průměr (syrové, nesolené) | 286 |
Energetická hodnota celkem: 9333 kJ
Bílkoviny (g): 165,
Tuky (g): 150,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2333 kJ
Bílkoviny (g): 41.3, Tuky (g): 37.5, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 16, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.