- Autor: rydlo226
- Doba přípravy (min.): 122
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový) | 1000 |
Cibule | 69 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Strouhanka průměr | 41 |
Energetická hodnota celkem: 14881 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 311,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 81,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1488 kJ
Bílkoviny (g): 15.9, Tuky (g): 31.1, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 8.1, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.