- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 200 |
Cibule | 50 |
Olej běžný (průměr) | 5 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Gran Moravia | 40 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 1769 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 885 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařený květák osmahneme společně s cibulkou na pánvi potřené olejem, zalijeme rozšlehaným vejcem, po upečení vajec posypeme strouhaným sýrem a nakonec nasekanou pažitkou, podáváme s chlebem nebo bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.