- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Řepa červená | 350 | 
| Jablko | 150 | 
| Cibule | 60 | 
| Javorový sirup | 16 | 
| Ocet Balsamico | 18 | 
| Hollandia Selský jogurt bílý | 32 | 
| Majonéza light (Hellmann´s) | 15 | 
| Pilos Balkánský sýr | 75 | 
Energetická hodnota celkem: 2343 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 18, 
                                                        Tuky (g): 20, 
                                                        Sacharidy (g): 72,
                                                        SAFA (g): 10,
                                                        Cukry (g): 64,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1172 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 5, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Vařená červená řepa, jablko, cibule na kostičky, sýr rozdrobit, osolit, opepřit, ochutit octem trošku, lžička javorového sirupu, 2 lžáce jogurtu, lžička majolky (lze vynechat, ale není to tak do Lze doplnit uvařeným studeným vejcem nebo matjesem či naloženým sleděm, nutno kaloricky připočístbré)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









