TOPlist


Katův šleh

  • Uživatelský recept
  • Autor: ajanka
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule100
Rajský protlak100
Paprika bílá150
Paprika červená150
Rajčata 300
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)600
Kuřecí vývar (čistý)250
Naturamyl bramborový škrob15

Energetická hodnota celkem: 4227 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 69 SAFA (g): 5 Cukry (g): 42 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1057 kJ

Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 17.3 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 10.5 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rajčata, papriky, cibuli nakrájíme na kousky jako na lečo. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky. Maso orestujeme na trošce oleje, na to dáme směs zeleniny a žampióny. Zalejeme kuřecím vývarem a dusíne do polojěkka. Potom přidáme malý protlak, procaříme, dochutíme solí, pepřem, kdo má rád pikantní může přidat trošku chili... Zahustíme vodou se škrobem, provaříme a podáváme s rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma