TOPlist


Kedlubnové pyré

  • Uživatelský recept
  • Autor: pejska
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kedlubna200
Máslo čerstvé nesolené20

Energetická hodnota celkem: 860 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 10 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

uvařit oloupanou kedlubnu v osolené vodě, slít, tyčákem rozmixovat a přidat máslo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma