- Autor: FosaHlad1
- Doba přípravy (min.): 300
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová líčka | 1027 |
| Mrkev | 266 |
| Celer bulva | 84 |
| Petržel - kořen | 195 |
| Sádlo vepřové škvařené | 53 |
| Cibule | 105 |
| Víno červené | 247 |
| Rajský protlak | 140 |
| Bujón průměr (hotový) | 500 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 10495 kJ
Bílkoviny (g): 231,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 144,
SAFA (g): 49,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 1050 kJ
Bílkoviny (g): 23.1, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 14.4, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






