TOPlist


Salát z červené řepy a jablka s křenovohořčičnou zálivkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Dieta-Davidek
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celé (vařené natvrdo)55
Olej olivový15
Jablko56
Řepa červená59

Energetická hodnota celkem: 1132 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 4 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

2 střední bulvy červené řepy (vařené nebo pečené) 2 menší červená jablka se slupkou 1 lžíce olivového oleje 1 lžíce hrubozrné hořčice 1 lžíce strouhaného křenu (třeba i naloženého) 1 lžíce zakysané smetany 1 vejce vařené natvrdo

Postup přípravy

Vařenou či pečenou a zchladlou červenou řepu oloupáme, nakrájíme na tenké plátky, stejně tak i jablko. V misce prošleháme přísady na zálivku, promícháme s řepou a jablkem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma