- Autor: oldyz
 - Uživatelský recept
 - Porce: 10.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celé (syrové) | 275 | 
| Mouka mandlová | 150 | 
| Tvaroh tučný průměr | 500 | 
| Smetana ke šlehání 31% | 400 | 
| Želatina (v suchém stavu) | 12 | 
| xylitol | 220 | 
Energetická hodnota celkem: 16045 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 141, 
                                                        Tuky (g): 284, 
                                                        Sacharidy (g): 265,
                                                        SAFA (g): 132,
                                                        Cukry (g): 39,
                                                        Vláknina (g): 19,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1605 kJ
Bílkoviny (g): 14.1, Tuky (g): 28.4, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 13.2, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






