- Autor: janicakos
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr (syrové) | 750 |
Cibule | 100 |
Rohlík tukový průměr | 150 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Vejce celé (syrové) | 150 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Energetická hodnota celkem: 12285 kJ
Bílkoviny (g): 172,
Tuky (g): 182,
Sacharidy (g): 137,
SAFA (g): 79,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1536 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 17.1, SAFA (g): 9.9, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.