- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby čerstvé průměr | 1000 |
Cibule | 500 |
Paprika bílá | 1000 |
Otma kečup ostrý | 500 |
Energetická hodnota celkem: 5020 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 229,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 165,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 22.9, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 16.5, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Houby (směs hřibovitých) nakrájím, spařím horkou vodou a dám scezené, ale neodkapané na "nepřipalovací" pekáč, přidám nakrájenou zeleninovou papriku a cibuli a dusím v troubě cca 30min. Přidám kečup, prohřeji a plním do skleniček cca 230 g (malá majolka). Kdo mé větší rodinu, může plnit do větších. Nám se večeřově pro dva osvědčila tato velikost. Steriluji 60 min při 100°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.