TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Houbová směs na topinky, těstoviny, pizzu apod.

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Houby čerstvé průměr1000
Cibule500
Paprika bílá1000
Otma kečup ostrý500

Energetická hodnota celkem: 5020 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 229, SAFA (g): 2, Cukry (g): 165, Vláknina (g): 53, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ

Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 22.9, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 16.5, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Houby (směs hřibovitých) nakrájím, spařím horkou vodou a dám scezené, ale neodkapané na "nepřipalovací" pekáč, přidám nakrájenou zeleninovou papriku a cibuli a dusím v troubě cca 30min. Přidám kečup, prohřeji a plním do skleniček cca 230 g (malá majolka). Kdo mé větší rodinu, může plnit do větších. Nám se večeřově pro dva osvědčila tato velikost. Steriluji 60 min při 100°C.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 03. 2019 19:11
Dělám obdobnou směs, ale bez kečupu. Už aby rostly houby :-)
07. 03. 2019 18:58
Dělám také jmenuje se bomba z lesa, dám recept, letos bude hodně hub.
07. 03. 2019 10:42
Dala bych si :-), o sezóně zkusím :-).

Naši partneři