- Autor: pajda33
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 301 |
Česnek | 20 |
Zlatá Haná | 100 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Vejce celé (syrové) | 250 |
Játra krůtí (syrová) | 200 |
Uzené vepřové ocásky | 500 |
Kuřecí stehno bez kůže pečené (nesolené) | 300 |
Energetická hodnota celkem: 16058 kJ
Bílkoviny (g): 296,
Tuky (g): 196,
Sacharidy (g): 207,
SAFA (g): 77,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 27
Energetická hodnota na 1 porci: 1606 kJ
Bílkoviny (g): 29.6, Tuky (g): 19.6, Sacharidy (g): 20.7, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.