- Autor: barele
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 3.00
okurka hadovka 250g, rajče 300g, cibule 50g, paprika 200g, česnek 20g, jogurt bílý 150ml, sýr např. eidam 100g, ev bylinky na dochucení
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Česnek | 20 |
Okurka salátová | 250 |
Paprika červená | 200 |
Rajčata | 300 |
Jogurt bílý krémový s probiotickou kulturou (Hollandia) | 150 |
Eidam 30 % průměr | 100 |
Dochucovadla:
bylinky dle chuti
Energetická hodnota celkem: 2417 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 806 kJ
Bílkoviny (g): 13.7, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
suroviny pokrájíme na proužky či kostičky (nebo dle libosti) česnek utřeme a rozmícháme s jogurtem dle chuti můžeme trochu přisolit dáme vychladit a podáváme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.