- Autor: vlmar
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Moravské uzené | 300 |
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 250 |
Vepřová plec (syrová) | 340 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Rohlík tukový průměr | 115 |
Energetická hodnota celkem: 8021 kJ
Bílkoviny (g): 206,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1146 kJ
Bílkoviny (g): 29.4, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 12.1, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 1.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.